Comunicate

Reținut de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice

Reținut de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au fost sesizați, prin plângere, de un bărbat, de 36 de ani, din municipiul Oltenița, județul Călărași, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa cu autoturismul în orașul Budești, a fost blocat în trafic de un tânăr, de 28 de ani.

În fapt, pe fondul unui conflict mai vechi, tânărul, de 28 de ani, alături de o altă persoană, ar fi pornit în urmărirea autoturismului în care se afla bărbatul de 36 de ani, l-ar fi blocat în trafic și l-ar fi amenințat, având în mână un obiect tăietor-înțepător.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița, Poliției Orașului Budești și luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale au efectuat o percheziție la domiciliul tânărului, fiind ridicat un obiect tăietor-înțepător, ce ar putea fi corpul delict în prezenta cauză.

Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași, urmând a fi prezentat instanței, cu propunere de arestare preventivă.

S-ar putea să-ți placă și...