Anunt Mediu

ANUNȚ MEDIU | SC REBY & KEVIN ENTERPRISE SRL

Anexa Nr. 5J
la procedura

Anunt public privind decizia etapei de incadrare

SC REBY &KEVIN ENTERPRISE SRL, titular al proiectului ,,CONSTRUIRE VULCANIZARE SI SPALATORIE AUTO”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre A.P .M. Calarasi, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul ,,CONSTRUIRE VULCANIZARE SI SPALATORIE AUTO”, propus a fi amplasat in jud. Calarasi, comuna Curcani, cod postal 91740, CV24, P1272, P1273, P1274, str. Carol I, nr. 118 1.


Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul A.P.M. Calarasi, Soseaua Chiciului, nr. 2, jud. Calarasi, in zilele de luni-vineri, intre orele 10- 14, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.apmcl.anpm.ro.


Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

  1. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul autoritatii competente pentru protectia mediului, in termen de 10 zile de la data publicarii anuntului pe pagina de internet a A.P.M.Calarasi.

S-ar putea să-ți placă și...