Anunt Mediu Anunt Public

ANUNȚ PUBLIC – ,,Agenția pentru Protecția Mediului Călărași și NUTRICOM S.A. – Complex Sohatu

,,Agenția pentru Protecția Mediului Călărași și NUTRICOM S.A. – Complex Sohatu – în calitate de operator, cu sediul social în mun. Oltenița, str. Portului, nr. 52, județul Călărași, titular al activității inclusă în Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.6.- „Creșterea intensivă a păsărilor de curte și a porcilor, cu capacitățile de peste: b) 2 000 de locuri pentru porci de producție (peste 30 kg)” din prezenta lege, obiectiv amplasat în județ Călărași, comuna Sohatu, anunță publicul interesat asupra dezbaterii publice, ce va avea loc la sediul Primăriei Comunei Sohatu,  județul  Călărași, în data de 04.03.2024, ora 11.00.

Informațiile privind potențialul impact asupra mediului al activității pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași, șos. Chiciului, nr. 2, județul Călărași și pe site-ul www.apmcl.anpm.ro.

Observațiile publicului se primesc zilnic, sub semnatură și cu datele de identificare, la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Călărași.”

S-ar putea să-ți placă și...