Anunt Public

ANUNT PUBLIC – Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi și NUTRICOM S.A. – Ferma reproductie si selectie suine Vasilati

,,Agentia pentru Protectia Mediului Calarasi și NUTRICOM S.A. – Ferma reproductie si selectie suine Vasilati in calitate de operator, cu sediul social in mun. Oltenita, str. Portului, nr. 52, judetul Calarasi, titular al activitatii inclusa în Legea nr. 278/2013 privind emisiile industriale, punctul 6.6.-„Cresterea intensiva a pasarilor de curie si a porcilor, cu capacitatile de peste: b) 2 000 de locuri pentru porci de productie (peste 30kg) „din prezenta lege, obiectiv amplasat în judet Calarasi, comuna Vasilati, anunță publicul interesat asupra dezbaterii publice, ce va avea loc la sediul Primariei Comunei Vasilati, judetul Calarasi,in data de 22.02.2024, ora 11.00.

Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Calarasi, sos. Chiciului, nr. 2, judetul Calarasi si pe site-ul www.apmcl.anpm.ro.

Observatiile publicului se primesc zilnic, sub semnatura și cu datele de identificare, la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Calarasi.”

S-ar putea să-ți placă și...