Sport

FOTBAL / ACSM Oltenița – SC Popești-Leordeni 1:1 | Cronică, Galerie Foto & Video

Ieri, 20.03.2021, s-au desfășurat meciurile contând pentru etapa a 12-a a Ligii a 3-a la fotbal. În seria III, ACSM Oltenița a primit vizita echipei CS Popești-Leordeni.

La primul meci acasă după pauza competițională, echipa noastră a intrat pe teren hotărâtă și dornică de a demonstra că poate mai mult decât reflectă poziția din clasament. ACSM a început în următorul 11: Ștefan Andrei – Crăciun Valentin George, Marius Gheorghe, Wincentovicz Robert, Stoica Ciprian, Mitran Ion – Chirică Flavius, Rotaru Silviu, Lupașcu Robert, Andrei Valentin – Clatinici Constantin (au mai intrat pe parcurs: Podocea Radu, Stoica Marian).

Debutul de meci a fost unul echilibrat, cu puține ocazii de poartă și într-o notă ușor dominantă a echipei oaspete. CS Popești Leordeni a deschis scorul la mijlocul primului act, din lovitură de la 11 metri, după un fault în careu al fundașului nostru central. Până la pauză, au mai fost consemnate câteva ocazii în dreptul oaspeților. În repriza secundă, băieții noștri, antrenați de Stancu Florian, au revenit de la cabine hotărâți să întoarcă scorul. Oltenițeanul Andrei Valentin, jucător cu experiență ce a evoluat în Liga 2 la Dunărea Călărași și care a semnat de curând cu ACSM, a fost omul care a legat pasele la mijlocul terenului și i-a pus în situații favorabile pe atacanții noștri. Repriza a doua a fost una de uzură, cu multe faulturi fluierate de arbitrul central, zgârcit, însă, în a arata cartonașe. Când meciul se îndrepta spre un deznodământ nefericit, a venit golul egalizator. În prelungiri, George Crăciun a profitat de stângăciile fundașilor adversi, a preluat mingea, și după o fentă scurtă, a șutat din 6 metri pe lângă portarul echipei din Popești Leordeni. Rezultat final: ACSM Oltenița – SC Popești Leordeni, 1-1.

Etapa viitoare, ACSM Oltenița se deplasează la Albești pentru derbyul din subsolul clasamentului.
Așa cum a declarat anterior, Niculae Eftene, președintele ACSM Oltenița, clubul nostru își dorește să crească și să creeze tineri fotbaliști din localitate, ținta apropiată nefiind promovarea în Liga 2.

VEZI GALERIE FOTO AICI/CLICK

sursa: Primaria Oltenita

S-ar putea să-ți placă și...