Politica

Dumitru Coarnă: A fost circ fără pâine la Congresul PNL din 2021!

Circ fără pâine la Congresul PNL 2021, organizat cu 5.000 de oameni în plină pandemie. Legile nu sunt făcute pentru cei care le adoptă.

Deputatul Dumitru Coarnă consideră organizarea Congresului PNL din 25 septembrie, cu participarea a 5.000 de liberali din întreaga ţară, un act de iresponsabilitate majoră, în condiţiile în care Capitala se află în scenariul roşu, după ce rata de infectare a depăşit pragul de 4 la mia de locuitori.

“În lupta pentru şefia partidului PNL, s-a uitat complet de pandemie! În plin val 4, mii de oameni, inclusiv preşedintele Klaus Iohannis, s-au aflat strâns uniţi, la propriu, în sala în care s-a organizat congresul. În loc să fie îngrijorat de încălcarea tuturor normelor de protecţie sanitară şi să poarte mască, aşa cum poartă fiecare copil când merge la şcoală, şeful statului era preocupat de cum a decurs campania la nivel ideologic, criticând faptul că nu a existat o competiţie de idei şi proiecte, ci o luptă prea personală între principalii candidaţi”, a susţinut deputatul PSD.

Citeste articolul integral AICI

S-ar putea să-ți placă și...