Politica

Nicușor Cionoiu: Pe 14 septembrie, Administrația Fondului pentru Mediu a lansat Programului privind creșterea eficienței energetice în clădirile publice

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, senatorul PSD de Călărași, Nicușor Cionoiu invită reprezentanții autorităților publice locale să să acceseze proiecte în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice în clădirile publice.

“Pe 14 septembrie 2021 Administrația Fondului pentru Mediu a lansat Programului privind creșterea eficienței energetice în clădirile publice. Programul se adresează unităților administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraș, municipiu, județ. Din data de 20 septembrie 2021, demarează sesiunea de depunere a cererilor de finanțare și încărcarea documentelor aferente, care se vor realiza prin intermediul conturilor de utilizatori create. Perioada de înscriere în aplicaţia informatică a cererilor de finanţare şi încărcarea documentelor aferente este 20 septembrie – 20 noiembrie 2021.”, a scris parlamentarul călărășean pe FB.

Potrivit AFM, programul se adresează unităților administrativ-teritoriale organizate la nivel de comună, oraș, municipiu, județ, subdiviziunilor administrativ-teritoriale ale municipiului București și instituțiilor publice din subordinea/în coordonarea autorităților deliberative ale administrației publice locale.

Citeste articolul complet AICI

S-ar putea să-ți placă și...