Anunt Mediu

Informare publica – La Olteanu Farm srl, Clatesti

                                INFORMARE

In conformitate cu prevederile Legii Apelor nr.107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, TITULARUL: S.C. LA OLTEANU FARM SRL, sat Clăteşti, str, Romaniţei, nr, 56, com. Mitreni, jud. Călăraşi, tel: 0721 178 189,  intentioneaza sa solicite  de la A.N. “Apele Romane” – Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita, SGA Calarasi, aviz de gospodarire a apelor / aviz de amplasament, pentru realizarea lucrarilor: SPAŢIU PROCESARE LAPTE ŞI PLATFORMĂ DEPOZITARE DEJECŢII, amplasate in satul Clăteşti, tarla 82, parcel 53, nr. Cad. 25398, com. Mitreni, jud. Călăraşi.

Aceasta investitie este o modernizare a Fermei de bovine de lapte, din amplasament.

Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor, pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa: Niculae Valentin-Georgian, sat Clăteşti, str, Romaniţei, nr, 56, com. Mitreni, jud. Călăraşi, tel: 0721 178 189, dupa data de  07.12.2022.   

Nota: Anuntul se publica intr-un ziar si se afiseaza la Primaria UAT-ului pe teritoriul caruia se va implementa proiectul

S-ar putea să-ți placă și...